SERVICES

Shows

In onze shows laten we alle aspecten en elementen zien van strakke choreografieën tot aan de hoge moeilijkheidsgraad in acrobatische bewegingen. Met een hoop explosiviteit en enthousiasme zorgen we ervoor dat het publiek los gaat. Met een flexibele instelling zal er een enthousiast, gedisciplineerd team voor u klaar staan. Onze shows zijn op vele locaties inzetbaar. Wij passen de show aan op uw wensen. Samen zorgen we voor een unieke show, die gegarandeerd een grote indruk achterlaat.

Neem contact op

Shows

Workshops

Wij bieden een veilige en uitdagende omgeving waarin deelnemers zichzelf op een nieuwe manier kunnen ontdekken. In onze workshop ligt de focus op persoonlijke groei, het groepsgevoel en uiteraard plezier. In groepsverband werken we naar een gezamenlijk resultaat toe, waarbij eenieder erachter komt dat met initiatief en inzet er meer kan worden bereikt dan voor mogelijk werd gehouden. Door middel van dans en muziek zal er mentaal en fysiek de kans worden geboden tot zelfontplooiing. De interactieve workshops zijn mogelijk van beginnend niveau tot aan het niveau van een masterclass.

Contact

Workshops

Battles

Naast alle shows en workshops die wij verzorgen, trainen wij dagelijks om ons voor te bereiden op nationale en internationale wedstrijden, ook wel battles genoemd. Tijdens deze battles dansen wij tegen andere groepen op wereldniveau. Wij staan bekend om onze diversiteit in dansers en onze sterke, voorbereide routines. Hiermee maken wij, ten op zichte van vele andere crews, het verschil en kunnen we de winst mee naar huis nemen.

Neem contact op

Battles