OVER ONS

Show

Sterk In Het Leven

Wereld record

Push-Ups

Amerika

USA Tour

Show

Op Zoek

Winnaar

NK + EK

Sterk In Het Leven

Ontdek onze nieuwe show, waar het verlaten van je comfort zone centraal staat! Jeroen opent met een inspirerende speech, gevolgd door BreakSquad’s spetterende performance.

OVER BREAKSQUAD

Als groep delen we één gemeenschappelijke passie: dans. Naast dat we deze passie met elkaar delen, delen we die ook graag met anderen. Al sinds we bij elkaar zijn nemen we deel aan nationale en internationale wedstrijden en verzorgen we shows en workshops. BreakSquad is finalist van Holland’s Got Talent 2019, Nederlands en Europees kampioen 2021 en heeft shows verzorgd voor o.a. het afscheidsconcert van Koningin Beatrix, BMW en Jumbo. BreakSquad is opgericht in het jaar 2013. Door de jaren heen zijn we gegroeid van een groep van 10 naar een groep van 17 leden.

2022
2021
2020
2019

2023

In september is bijna de gehele crew op reis geweest naar Amerika. We deelgenomen aan drie verschillende wedstrijden, waarbij we één keer de top 8 behaalden en maar liefst twee keer de 2e plek veroverden. Wat was dit een mooie ervaring en hebben we daar samen geweldige herinneringen gemaakt!